Tente ışıkları

 İki tür gölgelik lambası vardır: sarkıt lambalar ve şerit lambalar. Kanopi sarkıt lambaları hafif iplere sahiptir ve teraslar veya açık hava eğlence araçları (RV'ler) üzerindeki barakalara yerleştirilebilir. Genellikle plastik veya akrilikten yapılırlar ve birçok boyut, şekil ve renkte gelirler, bu nedenle dekoratif veya vurgulu aydınlatma için iyi bir seçimdir ve aynı zamanda yapılarının kalitesine bağlı olarak iyi veya kötü olabilen bir miktar ışık sağlarlar. içindeki malzemeler kullanıldı. Luis lambaları, iyi aydınlatmalarına rağmen genellikle dekoratif olmayan ışık şeritleri şeklinde de satın alınabilir. Işık şeritleri, tentelere kalıcı olarak monte edilmek üzere tasarlanmıştır; bu, tenteleri genellikle ileri geri yuvarlandığından, karavanlar için özellikle yararlı bir özelliktir. Asma tente lambaları, kamp alanlarındaki karavanları veya karavan parklarını neredeyse sınırsız çeşitlilikte tasarım ve renkte süslerken bulunabilir. Ancak, hepsinin iyi ışık vermesi bekleniyorsa, hayal kırıklığı yaratabilirler. Bazıları olabilir ve bazıları olmayabilir. Daha ucuz bir türse, yalnızca daha düşük voltajlı ampullere uymaları ve daha fazla ışığı engelleyen kalın plastikten yapılmış olmaları muhtemeldir.


Dekoratif veya vurgulu aydınlatmaya ek olarak daha iyi ışık sağlayan daha kaliteli bir sarkıt ışık genellikle akrilikten yapılır. Bu, daha yüksek voltajlı ampullerin kullanılmasına izin verecektir. Bir gölgelikli daha pahalı, daha yüksek kaliteli sarkıt lambalar ayrıca, daha fazla yerleştirme seçeneğine izin veren, gerilebilen ve hatta kanopiden sarkmaması için sarılabilen daha ağır bir güç kablosuna sahip olacaktır. Daha yüksek kaliteli sarkıt lambalar genellikle daha dayanıklıdır, bu nedenle düzenli olarak kötü hava koşullarıyla karşı karşıya kalırlarsa iyi bir seçimdir.


Kalitelerinden bağımsız olarak, sarkıt lambalar tam da budur. Kalıcı değiller, bu da sürekli olarak onları takıp çıkarmak zorunda kaldıkları için etrafta dolaşan RV sahipleri için can sıkıcı olabilir. Evlerinde verandası olan kişilerin de sarkıt lambalarını mevsimsel olarak ayarlamaları ve kısmaları gerekebilir. Kalıcı olan gölgelik tipi ışık şeridi ışıkları takılarak bu sorunlardan kaçınılabilir.

Işık şeritleri çok parlak ışık sağlar. Kurulum, şeridi somun için oluğa kaydırmayı veya şeridi tentenin kör borusunun üzerinden çekmeyi içerir. Kurulumdan sonra yerinde kalacak şekilde tasarlanmıştır, böylece artık kullanılmadığında kanopiye takılabilir. Diğer bir avantajı ise elektrik tellerinin yapışmaması ve temas etmemesidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tente tamiri için en iyi taktikler

Tente nedir?